Meet het team...


Joep Peters 

Joep maakt al onze meubels en accessoires. Dit doet hij met heel veel liefde en plezier. Joep is de vierde generatie Peters die met hout werkt. Alle generatie tot nu toe op zijn eigen manier. Ook zijn vader Theo Peters timmert nog gezellig mee. 

Joep is zich de afgelopen jaren gaan specialiseren in robuuste, landelijke meubelen van voornamelijk eikenhout. Maar met zijn eigen bouwbedrijf ‘bouwbedrijf Joep Peters’ maakt hij ook hooimijten, overkappingen en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij het beroep ‘timmerman’.

IMG_6710                             

Romy Peters- Lieffering
Romy (de vrouw van Joep) beheert de website, social media, de blog en de boekhouding. Samen hebben Joep en Romy een zoon genaamd Vince en delen ze de passie voor hun drie honden Mack, Macy (oud Duitse herders) en boomertje Buddy. 

Melanie Lieffering
Melanie is het jongere zusje van Romy en helpt sindskort mee bij Hout Lifestyle. Zij zorgt voor de lay-out van de website, de fotografie van de meubelen en de accessoires en houdt ons op de hoogte via Instagram

Onze missie

Ons doel is om voor jou een meubel te creëren waar jij jaren mee vooruit kunt. Een mooi landelijke, robuust, degelijk meubel! Een meubel waar jij iedere dag blij van wordt, een meubel wat leeft in jouw woning.

Het meubel moet vooral voldoen aan al jouw wensen, qua materiaal, afmetingen, afwerking enzovoort. Wij helpen jou daar graag bij.

Wij vinden het leuk om met jou mee te denken, je te inspireren, te adviseren en uiteindelijk voor jou jouw meubel te produceren.

We nodigen je dan ook graag uit voor een kopje koffie, dan kunnen we jou onze werkplaats laten zien, het hout waar we mee werken en indien op voorraad het meubel wat jij voor ogen hebt te showen.

Voor wie?

Klanten die bij ons meubelen bestellen zijn op zoek naar iets unieks. Meubelen zijn robuust en landelijk en gemaakt van echt eiken! Hout wat leeft…hout wat werkt…hout wat niet perfect strak recht toe en recht aan is. Juist dat maakt onze meubelen zo uniek en leefbaar.

Klanten kunnen bij ons terecht om hun eigen ontwerp tot leven te brengen.

Wat is jouw wens? Vertel ons jouw ideeën dan denken wij graag met je mee.

Een kijkje bij Hout Lifestyle

Benieuwd naar waar jouw meubels worden ontworpen en gemaakt? 

Op Worsum in Overasselt worden de meubels in een ruime werkplaats gemaakt. In de werkplaats beschikken wij over allerlei zaagmachines, zodat wij je op verschillende manieren van dienst kunnen zijn. Naast de werkplaats hebben wij een ruime opslagplaats voor onze materialen. 

Werkplaats.jpg

Showroom
Op 24 juni 2017 is onze showroom officieel geopend. In onze showroom kunnen wij jou ontvangen met een bakje koffie en jou alles vertellen en laten zien. Omdat wij natuurlijk in de werkplaats druk aan het werk zijn om al onze bestellingen te produceren, maar jou wel graag rustig te woord willen staan. Maken wij graag van te voren een afspraak om de showroom te bezoeken.
 

Hout Lifestyle is onderdeel van bouwbedrijf Joep Peters
   
Sleeburgsestraat 3B
6611 KP Overasselt     
Nederland
KvK   : 09218363
Btw   : NL071954594B01
Bank : NL35RABO0113175752Je kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31(0)6 16468907, per mail info@houtlifestyle.nl of 
via onderstaand contactformulier. Wij doen ons uiterste best om je binnen 24 uur te antwoorden.

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag: 09.00- 17.00 uur
Zaterdag: 10.00- 13.00 uur

Mail of bel ons voor een bezoekafspraak!
Wij hebben een showroom! Jij bent altijd welkom (gelieve op afspraak) om een kijkje te komen nemen. Wij laten jou graag onze meubelen, materialen, werkwijkze zien. Ook geven wij jou persoonlijk advies voor een maatwerk meubel, projectinrichting, winkelinrichting of kantoorinrichting.

Hout Lifestyle is een website van Bouwbedrijf Joep Peters, Overasselt